(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2023)
Ushbu tesizda Sovet matbuotining erkinlashuvi, soʻnggi yillarda olib borilgan yangi formatdagi koʻrsatuvlarning avj olishi bilan bogʻliq muammolarning shakllanishi, Gorbachevning matbuotni nazorat qilish siyosati yoritib beriladi. Sovet media landshaftining oʻzgarishi bazi shou dasturlarining senzurasiz efirga uzatilishining oqibatlari yoritilgan