(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2026)
Ushbu maqolada tabiatni asrash, ekologik barqarorlikni ta’minlashning ahamiyati, shuningdek ekologik madaniyatni rivojlantirishda fuqarolik jamiyati institutlarini o‘rni tahlil etilgan. Maqolada ekologik madaniyat ijtimoiy xulq-atvor, mas’uliyatli fuqaro pozitsiyasi sifatida ko‘rib chiqilgan bo‘lib, mamlakatimizda ushbu jarayonning o‘ziga xos xususiyatlari ochib berilgan.