(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2026)
Ushbu maqolada elektron ta’limning mazmun-mohiyati, uning zamonaviy ta’lim tizimidagi o‘rni hamda raqamli texnologiyalar asosida ta’lim jarayonini tashkil etishning muhim jihatlari yoritilgan. Shuningdek, masofaviy ta’lim platformalari, multimedia vositalari, onlayn ta’lim resurslari va interaktiv metodlardan foydalanish orqali o‘quv jarayonining samaradorligini oshirish imkoniyatlari tahlil qilingan. Maqolada elektron ta’limning afzalliklari, ta’lim sifatini oshirishdagi roli hamda zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining ta’lim jarayoniga integratsiyalashuvi ilmiy-nazariy jihatdan asoslab berilgan.