(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2025)
Maqolada virtual muzeylardan foydalanish orqali tarix fani o‘qituvchilarining kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Eksperimental yondashuv asosida olib borilgan tadqiqot natijalari tahlil qilinib, virtual ta’lim muhitining o‘qituvchilar malakasini oshirishdagi o‘rni va ahamiyati ochib berilgan