(untitled) (Open Academia: Journal of Scholarly Research, 2025)
2025-yil "Atrof-muhitni asrash va yashil iqtisodiyot yili deb e’lon qilinganligi asosida olib borilayotgan ekologik islohotlar, aholining ekologik madaniyatini shakllantirishga qaratilgan tashabbuslar yoritiladi. Rivojlanayotgan mamlakatlarda yashil iqtisodiyotga o‘tishdagi muommo va imkoniyatlar ham tahlil qilinadi.