Aholi Bandligini Oshirishda, Kichik Biznes Va Xususiy Tadbirkorlikni Rivojlantirish Istiqbollari (Mintaqalar Misolida) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2024)
O‘zbekiston Respublikasida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni qay darajada yanada isloh qilish, yanada rivojlantirish va bugungi kundagi xususiy korxonalarning ko’paygani, kichik biznes salohiyatining qanday ko‘tarilgani haqida so‘z yuritiladi.