Jahon iqtisodiyotining O'zbekiston mehnat bozoriga ta'siri (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2024)
Ushbu maqolada jahon bozori, uning mehnat bozoriga hamda unga ta'siri, jahon iqtisodiyoti va xalqaro iqtisodiy munosabatlar to'g'risida so'z yuritildi