Milliy Musiqa San’ati Ravnaq Topishida O‘Zbek Folklorining O‘Rni Va Ahamiyati (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2024)
Ushbu maqolada ơ`zbek folklorining milliy musiqa san’ati ravnaq topishidagi ơ`rni haqida bayon etilgan. Xalq qo’shiqlari inson hissiyotiga kuchli ta'sir eta olish xususi yatiga ega bơlib, axloqiy tarbiyaning muhim manbaidir.