Психологик Хавфсизликда Субъектив Хушҳолликнинг Роли Ва Аҳамияти (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2023)
Мазкур мақолада шахснинг психологик хавфсизлигида субъектив хушҳолликнинг тутган ўрни, хушҳоллик ва психологик хавфсизлик муаммоси, психологик хавфсизликнинг тузилиши ҳамда бу борадаги илғор тадқиқотлар ёритилган. Мақолада субъектив хушҳоллик билан шахс психологик хавфсизлигининг ўзаро алоқадорлиги қиёсий таҳлил билан очиб берилди. Илмий истеъмолга киритилмаган янги адабиётлар асосида ушбу мавзунинг истиқболдаги ечимлари атрофлича ўрганилди