Педагогик Олий Таълим Муассасаларидаги “Таълимда Ахборот Технологиялари” Ўқув Фанини Тадқиқот Объекти Сифатида Ўрганиш (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2023)
Педагогик олий таълим тизимидаги “Таълимда ахборот технологиялари” фанини ўқитиш технологиясига бағишланган. Фанни илмий тадқиқот объекти сифатида ўрганиб, бошқарув усуллари ёрдамида унинг айрим жиҳатлари кўрсатилган