Инвестиция Фаолиятини Молиялаштиришнинг Ноанъанавий Усулларини Такомиллаштириш (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2023)
Ушбу мақолада миллий иқтисодиётимизда инвестиция фаолиятини молиялаштиришнинг ноанъавий усулларини ривожлантиришни такомиллаштириш масалалари ўзига хос хусусиятлари бўйича ўрганишлар асосидаги муҳокама ва хулосалар кўзда тутилган.