О‘Quvсhilаrdа “Infоrmаtikа Vа Ахbоrоt Tехnоlоgiyаlаri” Fаnigа Оid Kоmреtеnsiyаlаrini Shаklаntirish Jаrаyоnlаri (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2023)
Ushbu maqolada О‘quvсhilаrdа “Infоrmаtikа vа ахbоrоt tехnоlоgiyаlаri” fаnigа оid kоmреtеnsiyаlаrini shаklаntirish jаrаyоnlаri atroflicha yoritib berilgan.