Mehnat Bozori Va Sanoat Sektori (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2024)
Ushbu maqolada mehnat bozori va sanoat sektori o‘rtasidagi o‘zaro bog‘liqlik, ularning iqtisodiyotdagi o‘rni hamda muammolari va rivojlanish yo‘llari tahlil qilinadi. Mehnat bozorining ishchi kuchiga bo‘lgan talabi va sanoat sektori tomonidan yaratilayotgan ish o‘rinlari o‘rtasidagi muvozanatni saqlashning dolzarbligi ko‘rsatilgan. Shu bilan birga, texnologik taraqqiyotning ishchi kuchi tarkibi va malakasiga bo‘lgan talabni qanday o‘zgartirayotgani haqida fikr yuritiladi. O‘zbekiston sanoat sektori va mehnat bozorining rivojlanishiga oid misollar tahlil qilingan