On-Layn Savdo Maydonchalarini Yaratish Texnologiylarini Takomillashtirish (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2023)
Maqolada O’zbekistonda raqamli iqtisodiyotning rivojlanish imkoniyatlari, elektron tijorat bo’yicha dunyoning rivolangan mamlakatlari tajribasi va raqamli savdoning mamlakatimizda rivojlanishi tahlil qilingan, mavjud muammolarni bartaraf etish bo’yicha ilmiy asoslangan amaliy takliflar ishlab chiqilgan.