(untitled) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2024)
Ushbu maqolada xonliklar davrida ijtimoiy haot, fan, adabiyot rivoji va kamchiliklari haqidagi ma’lumotlar keltirilgan bo’lib, aholi turmushida an’anaviy tibbiyotning rivoji muhim о‘rin tutgan. Аmirlаr bu qаdаmgohni xаftаdа bir mаrtа аlbаttа ziyorаt qilishni odаt tusigа kiritgаnlаr, xojilаr, jаmoа аrboblаrigа sovg‘а-sаlomlаr vа tаngаlаr xаdya qilgаnlаr