(untitled) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2024)
Fargʻona viloyati ekoturistik resurs turlarini oʻrganish, uning tabiiy geografik jihatlarini ochib berish hamda ularni ekoturizmga yaroqliligini baholash masalalari yoritilgan. Ekoturizm tushunchasi va dunyo davlatlari tajribasi, Fargʻona viloyati ekoturizm imkoniyatlarini tahlil qilish, Fargʻona viloyatidagi ekoturistik resurslar izohlangan