(untitled) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2024)
мақолада назарий билим каб-ҳунарда қўлланилса таълимнинг самарадорлиги таъминланади. Буни дуал таълим деб юртилади. Бунда бирданига билим ва каб-ҳунар ўрганадиган таълим эканлиги исботланган. Бу таълимни нафақат ўрта махсус ёки профессионал таълимда, балки олий таълимда ҳам қўллаш мумкинлиги ёритилган. Бунинг учун олий таълим қошида турли хўжалик юритувчи субъектларнинг бўлиши, улар талабаларнинг амалиёт ўтиши учун қулайлиги, таълим, тарбия ва амалиётнинг уйғунлигини таъминлаш йўллари кўрсатиб берилган