(untitled) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2023)
Maqolada yosh voleybolchilarning dastlabki o’rgatishni tashkil etish va mashg’ulotni mazmuni, vazifalari, vositalari hamda mashg’ulot olib borish masalalari yoritilgan.