(untitled) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2023)
Ushbu maqolada voleybol qoidalari, jumladan, asosiy atamalar, sport turiga kirish, o’yin usullari, ball to’plash natijalari, umumiy xatolar haqida bahslashish va o’yinchilar va ishqibozlar uchun yakuniy takliflar haqida batafsil ma’lumot berilgan