(untitled) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2023)
Педагогик олий таълим тизимидаги “Таълимда ахборот технологиялари” фанини ўқитиш технологиясига бағишланган. Фанни илмий тадқиқот объекти сифатида ўрганиб, бошқарув усуллари ёрдамида унинг айрим жиҳатлари кўрсатилган