(untitled) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2026)
Ushbu maqolada malakaviy amaliyot jarayonida talabalarning ishlab chiqarish muhitiga moslashuvi, uning kasbiy shakllanishdagi o‘rni va muvaffaqiyatli adaptatsiyani ta’minlovchi omillar tahlil qilingan. Mazkur tadqiqotda moslashuv jarayonining psixologik, ijtimoiy, texnologik va tashkiliy jihatlari o‘rganilgan. Shuningdek, ishlab chiqarish sharoitida talabaning amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish, jamoaga integratsiyalashish va kasbiy kompetensiyasini mustahkamlashga qaratilgan samarali takliflar keltirilgan. Tadqiqot natijalari malakaviy amaliyot jarayonini optimallashtirish va talabaning kasbiy faoliyatga tayyorligini oshirishda foydali bo‘ladi.