(untitled) (Diversity Research: Journal of Analysis and Trends, 2023)
Xususiy hosilali differensial tenglamalarni qaysi tipga tegishli boʻlishi, uning yuqori tartibli hosilalari oldidagi koeffisiyentlari orqali aniqlanadi. Ushbu maqolada xususiy hosilali differensial tenglamalarning tipini aniqlash bayon qilingan. Kanonik tenglamani yangi noma’lum funksiya kiritish bilan yanada soddaroq koʻrinishga keltirish koʻrsatilgan.